Sihiri I Gatanje

Sihiri i zazori - blogger.ba, Sihiri i zazori. dobrodošli na moj blog. welcome to my blog! this is blog dedicated magic and fortune telling. in joy in reading!. Gatanje za obične ljude, Dragi dečki i cure, zbog životnih obaveza više vam ne mogu pisat ovako na interneta. nažalost, ne mogu ni odgovorit na sva pisma koja ste mi poslali pa ču vam. Narodni običaji,bajanja,vjerovanja izumiru: grah i gatanje, Gledanje u grah:danas ko i nekad ima žena koje gledaju u grah i ko biva otkrivaju njihovu sudbinu.tako sam slušala nekad davno kad bi se cure sastajale i.

Gatanje: tarot karte i čitanje sudbine, Tarot karte gatanja je jedan od antičkog i čista načina proricanja, meditacije i vizualizacije. u ovom proricanju oni obično koriste. Gatanje za obične ljude » ljubavna magija na blizinu, Moja mejl adresa je tetka@gatanje.net. ako mi pišete, postoji šansa da ču objavit vaš mejl na stranicama, ali biti čete anonimni.. Gatanje, Numerologija je, kao i astrologija, metafizička znanost. to je iscrpna studija brojeva i njihovog utjecaja na duhovnu, emocionalnu i fizičku dobrobit osobe..

Narodno izumire - narodni običaji,bajanja,vjerovanja izumiru, Sihiri,zapisiu narodu je i danas popularno ići hodžama po zapis,uklanjanje sihira,praviti hamajlije i dr.zatim kod vračara ići za namještanje sihira pomoću. Ljekovite biljke i recepti - narodno liječenje i zdravlje, Čir dolazi iznenada a iako dođe,on zna biti bolan i treba ga se što prije riješitit.prvo što ćete uraditi je paradajz svjež uzeti vrh odrezati pa odrezati. Priroda i zdravlje, Istraživanja su pokazala da konzumiranje trešanja može pomoći u sprečavanju srčanih bolesti i raka, te ublažiti bolove i poboljšati zdravlje kostiju..