Sihiri I Gatanje

Gatanje za obične ljude, Dragi dečki i cure, zbog životnih obaveza više vam ne mogu pisat ovako na interneta. nažalost, ne mogu ni odgovorit na sva pisma koja ste mi poslali pa ču vam. Sihiri i zazori, Sihiri i zazori. dobrodošli na moj blog. welcome to my blog! this is blog dedicated magic and fortune telling. in joy in reading!. Gatanje za obične ljude » gatanje iz graha, Kratak odgovor: baš ništa. ali gatanje iz graha ima puno toga sa svjeckom krizom. “amerika i engleska biće zemlja proleterska”, pjevali su nekad naši stari..

Narodni običaji,bajanja,vjerovanja izumiru: grah i gatanje, Danas ko i nekad ima žena koje gledaju u grah i ko biva otkrivaju njihovu sudbinu.tako sam slušala nekad davno kad bi se cure sastajale i jedna drugoj. Sihiri i zazori - blogger.ba, Sihiri i zazori. dobrodošli na moj blog. welcome to my blog! this is blog dedicated magic and fortune telling. in joy in reading!. Gatanje, Numerologija je, kao i astrologija, metafizička znanost. to je iscrpna studija brojeva i njihovog utjecaja na duhovnu, emocionalnu i fizičku dobrobit osobe..

Sihiri i zapisi tekstovi - scribd - scribd - read, Sihiri i zapisi tekstovi by bistrik100 in books - non-fiction. Bosnian magic - bosnianforum.com, Welcome to bosnian forum dedicated magic and witchcraft!. Narodno izumire - narodni običaji,bajanja,vjerovanja izumiru, Sihiri,zapisiu narodu je i danas popularno ići hodžama po zapis,uklanjanje sihira,praviti hamajlije i dr.zatim kod vračara ići za namještanje sihira pomoću.